غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمونهایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک میکنند.
برخی از تحقیقات صورتگرفته نشان دادهاند که کرونا بر پاسخ ایمنی دستگاه عصبی خودمختار تاثیر میگذارد و میتواند باعث بروز افت فشار خون ارتواستاتیک شود.
برخی از بیماریهای اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای تیروئید میتوانند باعث کاهش فشار خون شوند.
همانطور که گفتیم دیابت یک بیماری جدی است که با کاهش ترشح انسولین از لوزالمعده و کاهش حساسیت به انسولین در سلولهای ماهیچهای ایجاد میشود. علائم این بیماری با ادرار زیاد، تشنگی شدید، قند خون بالا و افزایش اشتها مشخص میشود.
بنابراین شاید به درمان قطعی قند خون نیاز پیدا کنید. نشانه های دیابت نوع ۱ معمولاً در دوران کودکی، نوجوانی یا جوانی شروع میشود اما بهطور کلی ممکن است در هر سنی رخ دهد.
شما باید نشانه ها و علامت های قند خون پایین را به سرعت مورد توجه قرار دهید زیرا عدم درمان هیپوگلیسمی می تواند به موارد زیر منجر شود:
نقص ایمنی اولیه زمانی بوجود می آید که نوزاد با کمبود یا عدم وجود آنتیبادی متولد شود.
فعالیت بدنی منظم و تحرک در طول روز میتواند به بهبود فشار خون کمک ایمنی بیمار کند. برعکس، نشستن برای مدت طولانی میتواند باعث کاهش فشار خون شود.
بهتر است چندین بار اندازهگیری را با این دستگاهها انجام دهید تا ببینید که آیا مشکل ادامه دارد یا خیر.
با این حال، همه بیماریهای خودایمنی یک مشکل اساسی مشترک دارند: سلول های ایمنی بدن به سلول های سالم خود حمله می کنند.
همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابلتوجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک مشورت کنید.
در برخی افراد، خوردن گلوتن می تواند منجر به پاسخ ایمنی غیر طبیعی و ایجاد بیماری سلیاک شود.
اگر شما مبتلا به دیابت نوع دو بوده و قند خونتان بیش از ۳۰۰ میلی گرم بر دسی لیتر باشد، تنها در صورتی که تست کتون ادرار شما منفی بوده و آب کافی نوشیده باشید ممکن است پزشک به شما اجازه ورزش بدهد.
برای تشخیص علت افت فشار خون در فرزندتان، باید با فوق تخصص قلب و عروق یا پزشک عمومی مشورت کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید.
Comments on “Considerations To Know About بیماری خود ایمنی و درمان”